Ne, shefat e redaksive po prisnim. Kishte kaluar rreth gjysëm ore dhe pronari I ri i multimedias ende nuk po dukej. Nga jashtë , poshtë ngrehinës, dëgjohej vetëm frymëmarja e qytetit. Brenda vetëm një mizë qarkullonte aty- këtu. Ne, herë njeri e herë tjetri e përzinim...